Aparatologia

 


Radiofreqüència RF + LED 360º

 Presentem el dispositiu de Radiofreqüència RF+LED 360º. És una radiofreqüència bipolar resistiva amb funció addicional de llum LED. Treballa amb un mètode no invasiu, de manera segura, millorant l'aparença de la pell a curt i llarg termini.

 El tractament amb RF 360º produeix un augment de temperatura a les capes més profundes de la pell mitjançant l'impuls de corrents elèctrics, a través de corrent d'alta freqüència juntament amb radiació infraroja distant. Amb això s'enforteix la pell (millorant els processos metabòlics), s'accelera la circulació sanguínia i s'augmenta la temperatura dels teixits: es genera un augment de producció de col·lagen, que ajudarà a tractar les línies d'expressió i modelarà les àrees del cos de forma molt efectiva.

 Beneficis del tractament:

 


COSMOLED

 La màscara LED utilitza el principi de la teràpia fotodinàmica i l'activació de les cèl·lules profundes, millorant el metabolisme de la pell. Quan la pell absorbeix la llum, aquesta energia es converteix en energia intracel·lular, per relaxar i enfortir els capilars sanguinis, i fer que la pell produeixi una reacció fotoquímica (reacció enzimàtica) que augmenta l'activitat de la catalasa i el superòxid dismutasa (SOD) a la cèl·lula.

 Els efectes de la Màscara LED es noten des del primer tractament: 

 Cada color, una aplicació, uns beneficis. Depenent del tipus de llum que emprem, podrem fer diferents tractaments.

Llum vermell ( 650 – 730 NM )

Llum blau ( 430 – 450 NM )

Penetra als porus eliminant els bacteris que causen acne. També recomanada per a porus excessivament dilatats.

Llum verd ( 525550 NM )

Ajuda a reparar les pells pigmentades, taques provocades pel sol i l'edat, penetrant a les capes basals de l'epidermis per rejovenir els melanòcits.