Teràpies‎ > ‎

Nutrició Ortomol.lecular


La Nutrició Ortomol.lecular (o Nutriteràpia) estudia els efectes de deficiències no crítiques o cròniques que es mantenen durant un llarg període de temps, i com diverses deficiències, combinades, poden ser el motiu de diverses malalties o símptomes que disminueixen la nostra qualitat de vida.

La qualitat
de vida òptima que busca la Nutrició Ortomol.lecular significa l'absència de símptomes molestos que, encara que no es consideren malaltia, no ens deixen gaudir d'una salut plena, com poden ser: males digestions, mals de cap, cansament crònic, depressió, infeccions freqüents, menstruacions doloroses, problemes de pell o mala memòria.


Les funcions cel·lulars s’alteren quan hi ha una saturació de residus metabòlics, com ara toxines, estimulants, contaminants o mancances en nutrients essencials (oligoelements, vitamines, àcids grassos poliinsaturats, antioxidants, aminoàcids).
La Nutrició Ortomol.lecular aporta a les cèl·lules tots els elements indispensables per al seu òptim funcionament.

La Nutriteràpia consisteix a restaurar l’equilibri cel·lular mitjançant la desintoxicació i la nutrició correcta de les cèl·lules, amb l’aportació de micronutrients seleccionats per la seva alta qualitat, el seu origen natural i la seva eficàcia.

La Nutriteràpia i la Medicina Biològica tenen una visió global de la salut, i el seu objectiu primordial és millorar  el funcionament cel·lular, restaurant l’equilibri bionutricional per assegurar-nos la millora general de la salut i protegir-nos de l’envelliment i de l’estrès.

Per a què serveix i quins beneficis té la Nutriteràpia?

Principalment serveix per eliminar les substàncies tòxiques que provoquen malestar, reparen i garanteixen un bon equilibri nutricional cel·lular. Així augmenta la qualitat del sistema de defensa,  del qual el sistema limfàtic és l’encarregat d’eliminar les toxines a través dels ronyons, l’orina o la pell.